RRETH NESH

Hoteli ynë ështe prezent për më shumë se 10 vite. Ne mundohemi të bëjmë më të mirën për të gjithë klientet tanë.

Hoteli jonë e ka zanafillen nga një traditë e vjetër 60 vjeçare të familjes Jupa. Hoteli karakterizohet me pritje te ngrohtë dhe miqsore duke ju bërë në ketë mënyrë të ndjeheni si në shtëpine tuaj.

Hoteli kombinon traditën e qytetit të vjetër me atë të ri, duke siguruar një vend të rehatshëm për të pushuar, ushqyer, tregtuar dhe punuar.

Këtu ju mund të ecni në treg me kalldrëm në galerinë e dyqaneve në “Çarshina e Jupave”, ose të shijoni pamjen e qytetit të vjetër nga njëra anë dhe bukurinë e lumit të qetë Krena në anën tjetër.

Menjëherë pasi të keni qëndruar në të, do të jeni të bindur përse është ndër hotelet më të njohura dhe kjo ndjenjë ju jep jo vetëm si një hotel, por edhe për të gjithë mjedisin rreth tij.

RESTAURANT

MËNGJES, DREKË & DARK

WINE BAR

HAPUR ÇDO DITË

SALLA KONFERENCAVE

KULLA