APERITIV BARI

Për relaksim dhe pushim ose për një takim ka edhe një bar aperitiv, i cili paraprin galerinë e dyqaneve brenda hotelit. Bar është projektuar në të njëjtën mënyrë si guri dhe druri është prerë në një pjesë dhe pjesa tjetër me dizajn modern. Ju gjithashtu mund të lidheni në internet nëpërmjet shërbimit WIFI.