RESTORANTI

Restoranti karakterizohet me kuzhinën tradicionale lokale, ku ju mundë të zgjedhni nga menyja e gjerë e specialiteteve lokale (duke filluar nga çorba e shtepise, tavat e dryshme te rajonit, bifteku ne gure, pogaqet e shtepisë dhe brumëra tjerë që karakterizojnë ushqimin tradicional). E pse jo për fund edhe nje bakllava apo desert shtepie. Gjithashtu kuzhina nderkombetare është e pranishme me specialitetet e saja.